Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zadetek v polno in strel v prazno

Objava: 22. 10. 2005 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:13

Zadetek v polno in strel v prazno

Podobno kakor po eni strani ni pri nas mogoče odkriti in pripeljati pred sodišče niti enega od odgovornih za povojni genocid, tako tudi ni mogoče obnoviti Rožmanovega procesa, čeprav je ta v posmeh človekovim pravicam in pravni državi.
Zadetek v polno

Podobno kakor po eni strani ni pri nas mogoče odkriti in pripeljati pred sodišče niti enega od odgovornih za povojni genocid, tako tudi ni mogoče obnoviti Rožmanovega procesa, čeprav je ta v posmeh človekovim pravicam in pravni državi. /…/ Rusi, ki iščejo resnico o sebi, da bi se lahko spravili, so v začetku tega meseca pripeljali iz tujine posmrtne ostanke generala A. Denikina, komandanta Prostovoljske protikomunistične vojske, in protikomunističnega filozofa I. Ilina in ju slovesno pokopali. Ob tem so obema priznali domoljubje in junaštvo, ker sta se upala postaviti po robu komunizmu, ki je Rusom prinesel toliko zla. Kdaj bomo mi toliko blizu resnice o svoji preteklosti, da bo Rožman smel počivati doma?
Lazarist dr. Drago K. Ocvirk v Dnevniku


Žal se /v univerzitetnem okolju/ še vedno pojavljajo indoktrinacije in mnenjski pritiski, ko pedagog študente denimo posiljuje s svojim sovraštvom do vere ali st...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh