Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

S hčerko se ne razumem

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 12. 11. 2005 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:13

S hčerko se ne razumem

Saj je res težko s sinovi, kot berem v zadnjem času na teh straneh, vendar pa vam moram reči, da je še veliko huje, če se mati ne razume s hčerko.
S hčerko se že od vsega začetka ne razumeva. V puberteti sva se čustveno čisto oddaljili in sedaj iščeva pot nazaj, a do cilja je še daleč.

Vaše pismo je polno bolečine in bridkosti. Odnos s hčerko postaja za vas neznosen. Pri tem ostajata sami in čisto brez razumevanja in sočutja bližnjih. Že res, da vas marsikdo tolaži. Kdo tudi odkrito obsoja hčerko. Drugi obsojajo vas, ker se ne znate pogovoriti z njo. Tretji pravijo, da je hčerka izjemno nespoštljiva, celo nesramna in da ste vi ob njej prava žrtev, celo mučenka.

Ob dejstvu, da vam vse uhaja iz rok, se počutite nemočni in nebogljeni. Vaše materinstvo je povsem na prepihu, postavljeno pred največji izziv. Do vas je krivično, da hčerke ne morete prav začutiti. Tako radi bi bili z njo v pristnem odnosu, delili čutenja in razmišljanja, se pogovarjali o vajinih skupnih projektih, željah in potrebah. Da vsega tega med vama ni, vas verjetno najbolj boli, čeprav o tem sploh ne govorite. Boli vas, ker sta si...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh