Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ali imajo res ženske vedno prav?

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 19. 02. 2005 / 23:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:05

Ali imajo res ženske vedno prav?

K pisanju me je spodbudil vaš odgovor o ženskih čutenjih. Trdite, da ženske vedno prav čutijo. S tem se nikakor ne morem strinjati. Izkušnje z mojo ženo so namreč povsem drugačne.
K pisanju me je spodbudil vaš odgovor o ženskih čutenjih. Trdite, da ženske vedno prav čutijo. S tem se nikakor ne morem strinjati. Izkušnje z mojo ženo so namreč povsem drugačne. Kaj vse ona čuti, kaj vse mi je že rekla, ker pač tako čuti, medtem ko jaz, ne samo da ne čutim, kar čuti ona, ampak velikokrat tisto njeno čisto preprosto ni res, velikokrat pa je naravnost zmotno.

Vsekakor niste edini moški, ki se čudite čutenjem, ki jih doživljajo ženske, zlasti seveda vaša žena, saj so njihova čutenja zelo bogata in večbarvna. To je vsekakor zelo normalno. Zelo rad vam verjamem, da imate zaradi tega velikokrat tudi kar precejšnje težave. Vaša žena, pravite, »ima svoj prav in pika«. Ko namreč ona nekaj čuti, je o tem popolnoma prepričana, kar pa seveda ne pomeni, da je vse tisto tudi res za vas oziroma z vašega stališča. V tem je, če vas prav razumem, vajin temeljni spor, ki vas nenehno vznemirja in zelo boli. Ne znate si pomagati. Samo nebogljeno čakate, da se žena umiri,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh