Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Hollywood

Dominik Frelih
Za vas piše:
Dominik Frelih
Objava: 29. 04. 2006 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 26.04.2006 / 11:44

Hollywood

Los Angeles je pojem mesta, ki v predstavah povprečnega zemljana pomeni filmsko industrijo, ugled, limuzine, lepe ženske, postavne moške in predvsem veliko denarja.

Los Angeles je pojem mesta, ki v predstavah povprečnega zemljana pomeni filmsko industrijo, ugled, limuzine, lepe ženske, postavne moške in predvsem veliko denarja. Danes je to eden imenitnejših delov velemesta, ki šteje več kot petnajst milijonov prebivalcev. Tam lahko srečate Brucea Willisa, kako se vozi v svojem džipu, ali pa Julio Roberts, kako drvi v svojem porscheju. Malo naprej se sprehaja Larry King s CNN, v bližnji restavraciji kosi Brad Pitt s svojo novo punco, čez cesto pa paparaci zasledujejo Toma Crusea, ki je ravno vžgal svoj novi ferrari.

No, ponavadi vseh teh skupaj ne vidite, vendar je življenje v Hollywoodu tako, da je srečevanje filmskih zvezd povsem vsakdanja stvar. Hollywoodski Boulevard je ena najbolj prometnih ulic tega velemesta. Najbolj znamenit prostor na ulici je kino, ki je še sedaj podoben kitajski pagodi in ga čuvajo zmaji. V tem teatru so donedavna podeljevali oskarje. Danes so to prireditev preselili v dvorano večjih zmogljivosti, Kodak Thea...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh