Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sveta pisma za Darfur

Za vas piše:
M P
Objava: 29. 04. 2006 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.04.2006 / 11:15

Sveta pisma za Darfur

Svetopisemska družba, ki ni le založba, marveč v prvi vrsti dobrodelna organizacija, se na svoj način pridružuje organizacijam, ki zbirajo pomoč za razseljene prebivalce Darfurja.

Svetopisemska družba, ki ni le založba, marveč v prvi vrsti dobrodelna organizacija, se na svoj način pridružuje organizacijam, ki zbirajo pomoč za razseljene prebivalce Darfurja. Kot sta na tiskovni konferenci povedala njena predstavnika Matjaž Črnivec in Robert Kralj, si prizadevajo, da bi bili ljudje v stiski in preganjanju poleg osnovnih gmotnih dobrin deležni tudi resničnega upanja in tolažbe, ki ju daje božja beseda.

Za to so se odločili, ker na tem prizadetem območju živi precej kristjanov. »Sami okušamo moč Svetega pisma, veliko pa je tudi pričevanj o tem, kako daje oporo ljudem v globoki stiski,« je dejal Črnivec. Sredstva, ki jih bodo zbrali v Svetopisemski družbi (TRR: 02085-0010473552, sklic: 1500701220060), bodo namenili sudanski svetopisemski družbi, članici United Bible Societies (Združenih svetopisemskih družb), ki bo prek svojih članov Sveta pisma razdelila med prebivalstvo.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh