Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ne prekinjajte igre

Metka Klevišar
Za vas piše:
Metka Klevišar
Objava: 20. 05. 2006 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.05.2006 / 10:10

Ne prekinjajte igre

Spominjam se, kako sem pred leti v poštnem nabiralniku večkrat našla pismo s čudno vsebino in navodilom, naj ga pošljem naprej desetim ali dvajsetim ljudem.
Spominjam se, kako sem pred leti v poštnem nabiralniku večkrat našla pismo s čudno vsebino in navodilom, naj ga pošljem naprej desetim ali dvajsetim ljudem. Če tega ne bom storila, se mi bo zgodilo kaj hudega. Takšna pisma sem vedno takoj vrgla v koš. Srečala pa sem veliko ljudi, tudi vernih, ki si te igre niso upali prekinjati in so takšna pisma ubogljivo pošiljali naprej. Za vsak primer, da se jim ne bi zgodilo kaj hudega.



Na vse to sem že pozabila. V zadnjem času pa dobivam takšno pošto po internetu. Zdaj so seveda drugačne možnosti in je vsebina opremljena z lepimi slikami. Scenarij pa je vedno enak. Zadnja takšna pošta je imela tole vsebino: »Povabljena v svet angelov. Pošiljam ti angela miru, ljubezni, sreče, zdravja, denarja, prijateljstva in želje po lastni izbiri. Pošlji ti sporočilo sedmim svojim najboljšim prijateljem. Ne prekinjaj igre. Angeli, ki si jih prejel, bodo zagotovo vodili tvojo pot v...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh