Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zaplešimo v Polnočnem klubu

Dominik Frelih
Za vas piše:
Dominik Frelih
Objava: 14. 01. 2006 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:30

Zaplešimo v Polnočnem klubu

Že kar nekaj časa na TV Slovenija v Polnočnem klubu opažamo nov voditeljski obraz Jureta Seška, ki nas ne zabava več le na Radiu Ognjišče, pač pa tudi na nacionalki.

Tematika Polnočnega kluba je nekoliko bolj resne narave, pa vendar se da z nekaj dobre volje narediti oddajo tudi zelo sproščeno informativno. V zadnji so govorili o plesu. Spraševali so se, ali je ples bolj šport ali bolj umetnost. Spoznavali so slovenske plesne korenine, delali načrte in pregledali uspehe naših vrhunskih športnih plesnih parov. Jure Sešek je tako gostil nekdanjo predsednico plesne zveze dr. Meto Zagorc, ki je tudi predavateljica na Fakulteti za šport in plesna sodnica, plesno sodnico in trenerko para Škufca - Venturini Danielo Š. Novak, predsednika Plesne zveze Slovenije mag. Draga Šuleka in predsednika plesnega kluba Ljubljana ter poznavalca zgodovine družabnih plesov Mihaela F. Verbiča.

Oddaja je bila sproščena, kar je gotovo zasluga voditelja. Od gostov smo izvedeli veliko zanimivega, tudi osebnega, česar bi morda v resnem okolju kdo tudi ne zaupal televizijskemu občinstvu. Vsak gost posebej je bil zanimiv oziroma je voditelju iz njega uspelo zvabiti...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh