Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nadškof ni odgovoren televizijam

Za vas piše:
Manica Ferenc
Objava: 30. 09. 2006 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 27.09.2006 / 13:01

Nadškof ni odgovoren televizijam

V četrtek, 21. septembra, je voditelj Uroš Slak na svojstven način končal oddajo Trenja (govorili so o obnovi sodnega procesa zoper škofa Rožmana)
V četrtek, 21. septembra, je voditelj Uroš Slak na svojstven način končal oddajo Trenja (govorili so o obnovi sodnega procesa zoper škofa Rožmana) – javno je okrcal ljubljanskega nadškofa, ker je zavrnil sodelovanje v oddaji:

»Velikokrat je bila danes tukaj omenjena ljubljanska nadškofija. Naj povemo, da smo škofa Urana, ki je poklicno podpisal to zahtevo, povabili v oddajo. Vendar je zavrnil tudi intervju …«

Zastavi se vprašanje, zakaj bi moral nadškof Uran v Trenja? Zato, da se ne bi zameril voditelju, da bi dvignil gledanost, zato, da bi ga lahko kakšen »levičar« tako mimogrede še malo žalil?

V oddaji se hvalijo z dinamiko, toda kakšno? Navzoči govorijo drug čez drugega, prevlada tisti, ki je najglasnejši. Voditelj Slak pa je dinamičen samo takrat, ko mora oddajo prekiniti, ker so na vrsti oglasi. Res je, vrata so odprta, samo ne za dialog – za to preprosto ni časa. Čeprav kateremu izmed gostov uspe razviti svoj...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh