Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od tedna do tedna

Jože Pavlič
Za vas piše:
Jože Pavlič
Objava: 14. 10. 2006 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 11.10.2006 / 11:44

Od tedna do tedna

Jeruzalemski latinski patriarh Michel Sabbah je v pogovoru za Radio Stolnica sv. Štefana pozval kristjane po vsem svetu, naj se zavzamejo za spravo in mir v Sveti deželi
MILANO – Založba Rizzoli je naznanila, da bo prihodnje leto objavila spomine dolgoletnega tajnika papeža Janeza Pavla II. krakovskega nadškofa kardinala Stanislawa Dziwisza na prejšnjega prvega moža Cerkve. Spomini bodo izšli pod naslovom Una vita con Karol (Življenje s Karlom), obsegali pa bodo obdobje od Wojtylovih krakovskih nadškofovskih let (1966–1978) do smrti 2. aprila 2005 v Vatikanu.

PARIZ – Rektor jezuitskega kolegija v Kairu p. Henri Boulad je v pogovoru za francoski katoliški dnevnik La Croix govor papeža Benedikta XVI. na regensburški univerzi »razumel« kot »izhodiščno točko za odprt dialog« med krščanstvom in islamom. Čas je že, da »namesto starih znanih nedoločnosti pride do jasnosti«.

DUNAJ – Jeruzalemski latinski patriarh Michel Sabbah je v pogovoru za Radio Stolnica sv. Štefana pozval kristjane po vsem svetu, naj se zavzamejo za spravo in mir v Sveti deželi.

KIŠINJOV – Avstrijski jezuit p. Georg Sporschill je v m...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh