Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zadetek v polno in strel v prazno

Objava: 04. 02. 2006 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:30

Zadetek v polno in strel v prazno

Kulturni boj na Slovenskem postaja dejstvo. Čeprav v sodobni Evropi ni nikoli popolnoma izginil, ga vendar normalni ljudje jemljejo kot predmet zgodovine ali pa sodobnega primitivizma.
Zadetek v polno

Kulturni boj na Slovenskem postaja dejstvo. Čeprav v sodobni Evropi ni nikoli popolnoma izginil, ga vendar normalni ljudje jemljejo kot predmet zgodovine ali pa sodobnega primitivizma. V Sloveniji se ga oprijemljeta kot pijanec plota na zadnjih volitvah v opozicijo potisnjeni stranki, ki želita mobilizirati predvsem lastno članstvo, saj drugega programa pač ne zmoreta.

Zgodovinar dr. Stane Granda v Naši luči

Če bi tujec, ki ne ve, kje na zemljevidu leži Slovenija, bral intervju /s predsednikom LDS/ v Delu, bi gotovo mislil, da je v Sloveniji stanje demokratičnosti enako kot npr. v Severni Koreji ali drugih totalitarnih državah, Kacin pa je glavni borec za njeno demokratizacijo. Dejstvo pa je, da tisti, ki Slovenijo poznajo, vedo, da stanje pri nas ni alarmantno, kot se ga trudi prikazati predsednik LDS. Kacin se obnaša, kot da LDS nikoli ni vodila koalicije in s tem politike Slovenije. In zato je seveda za vsak »pasji drekec« na slovens...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh