Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

RIBJI REP - ZIBELKA

Objava: 10. 03. 2007 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 09.03.2007 / 09:16

RIBJI REP - ZIBELKA

V svojem sloganu se dežela predstavlja kot »Nova Zelandija – 100 % neomadeževana « ter »čista in zelena«, s čimer poudarja edinstveno lepoto svoje narave.
Razširjeno je prepričanje, da je Nova Zelandija zelo podobna Sloveniji. V določenih pogledih to drži, če iščemo skupni imenovalec v gorah, kraškem svetu, jezerih in skritih kotičkih. A vendar dežela kivijev ponuja toliko enkratnega, da obiskovalcu ni žal dolgega letalskega prevoza. Gejzirji, subtropski gozdovi, prostrani travniki, mešanica kultur, ledeniki, ki se dvigajo nad morjem, izredno slikovite plaže in še mnogo drugega so magnet, ki že stoletja privablja ljudi in vzbuja domišljijo.



V svojem sloganu se dežela predstavlja kot »Nova Zelandija – 100 % neomadeževana « ter »čista in zelena«, s čimer poudarja edinstveno lepoto svoje narave. Ker je vulkanskega izvora, je zelo hribovita, pri tem mesta niso izjema. Zanesljivost zavor je zelo priporočljiva ... Radi jo imajo tudi ustvarjalci filmov, saj je pogosto izbrana za kraj snemanja. Le kdo še ni slišal za fi lme, kot so Gospodar prstanov ali Klavir?

Čeprav je...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh