Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Glasbeni spomini z Borisom Kopitarjem – oddaja za dušo

Za vas piše:
Danaja Kek
Objava: 21. 04. 2007 / 22:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 10:56

Glasbeni spomini z Borisom Kopitarjem – oddaja za dušo

Na drugem programu Televizije Slovenija so v četrtek, 12. aprila, ob 18.05 prvič predvajali narodno-zabavno glasbeno oddajo Glasbeni spomini z Borisom Kopitarjem.

Na drugem programu Televizije Slovenija so v četrtek, 12. aprila, ob 18.05 prvič predvajali narodno-zabavno glasbeno oddajo Glasbeni spomini z Borisom Kopitarjem. Oddaja bo odslej v tem terminu na sporedu vsak četrtek. O njej smo se (pred prvim predvajanjem) pogovarjali z voditeljem Borisom Kopitarjem.


Boris Kopitar

V zgodovini svojega nastopanja na televizijskih in drugačnih odrih ste vodili tako veliko število različnih oddaj in prireditev, da jih je težko prešteti. Ali oddaja Glasbeni spomini pomeni za vas nov izziv?

Pravzaprav oddaja zame ni ravno nov izziv, temveč pomeni novo dimenzijo ustvarjanja. Ko na svetu preživimo določeno število let, vse večji pomen dobivajo spomini. Zase lahko rečem, da sem po 54 letih življenja že dobro dozorel in tudi meni spomini veliko pomenijo. Spomini nas vedno vodijo po lepih poteh. Lahko bi rekli, da so kot rešeto. Tist...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh