Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ne morem več zaupati

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 21. 04. 2007 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 18.04.2007 / 11:34

Ne morem več zaupati

Zaupanje je najosnovnejši in temeljni barometer vsakega odnosa. Zakonca, ki si zaupata, zmoreta premagati še tako velike ovire. Pri zaupanju govorimo o vzajemnosti, ki predpostavlja, da sta oba zakonca dejavno soudeležena pri graditvi odnosa.
Saj ne vem več kaj je prav! Morda zares zahtevam preveč in mora biti vse po moje, vendar si kar ne morem pomagati. Možu ne zaupam več, vse prevečkrat me je že razočaral, in to ravno v trenutkih, ko sem bila najbolj ranljiva in občutljiva. Le zakaj ne zmore vzdržati ravno takrat, ko ga najbolj potrebujem.
Tina



Verjamem, da vam je posebej hudo. Ne morete mu več zaupati. Brez zaupanja je nemogoče živeti. Zaupanje je močno povezano z upanjem in ko umre še upanje, tedaj umre vse. No, upam, da pri vas le še ni tako hudo, saj si še prizadevate prebuditi vajin odnos. Marsikaj bosta morala spremeniti, sicer bosta še naprej životarila. Zaupanje je najosnovnejši in temeljni barometer vsakega odnosa. Zakonca, ki si zaupata, zmoreta premagati še tako velike ovire. Pri zaupanju govorimo o vzajemnosti, ki predpostavlja, da sta oba zakonca dejavno soudeležena pri graditvi odnosa. Vsak izmed njiju se mora namreč sam odločiti, da b...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh