Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Fakultete v Indiji

Za vas piše:
Franček Bertolini
Objava: 30. 06. 2007 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.08.2011 / 08:57

Fakultete v Indiji

So najboljše. Takšen je rezultat obširne ankete, ki jo je objavil tednik International India Today (indijska različica Timesa)

So najboljše. Takšen je rezultat obširne ankete, ki jo je objavil tednik International India Today (indijska različica Timesa). V to anketo je vključenih 18.064 kolidžev in 369 univerz. Izbrali so 50 najboljših kolidžev izmed šestih glavnih področij: humanistike, ekonomije, naravoslovja, prava, medicine in tehničnih ved. Poleg šol za področje prava in inženirstva, ki v državi slovijo kot najboljše, so izobraževalne ustanove za druga področja, npr. Loyola College, St. Xaviers's College, St. Stephen's College, Christ College, Madras Christian College, St. Joseph's College itd., večkrat naštete celo med prvimi desetimi najboljšimi šolami na podcelini. Loyola College, ki je dvakrat zasedel prvo mesto, dosega najboljše rezultate sploh.

P. Albert Muthumalai z Loyola Collegea takole razlaga uspešnost njihove šole: »Na naši šoli se osredotočamo na celovito rast in vzgojo študentov. Prvo leto je veliko pozornosti namenjene izgradnji študentove osebnosti. V drugem letu je dan močan p...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh