Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

NABODALA za vse okuse

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 07. 07. 2007 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 05.07.2007 / 09:32

NABODALA za vse okuse

Kdaj je čas za piknike in kosila v naravi, če ne prav v poletnem času
Kdaj je čas za piknike in kosila v naravi, če ne prav v poletnem času? Vreme nam pri tem letos kar dobro služi. In kaj postreči našim gostom ali vsaj družinskim članom? Možnosti je res obilo. Če si za to ne nameravamo vzeti preveč časa, preprosto pobrskamo po hladilnikih v trgovinah in izberemo, kar imamo radi. Če se lotimo priprave dobrot za žar sami, bodo te vedno drugačnega okusa. Začimbnih mešanic se vedno dobi dovolj, da bodo tisti, ki radi jedo bolj začinjeno hrano, sami poskrbeli za svoj užitek. In zakaj nabodala? Nabodala ali po domače ražnjiči nam res dajo veliko možnosti za kombiniranje raznih barv in okusov. Nekaj je gotovo na tem, saj že majhni otroci obožujejo nabodala. Nabodala so za vse, vsejedce, vegetarjance in presnojedce. Naj živijo pikniki in tudi drugi dnevi, ko bomo pripravljali nabodala vseh vrst!



Kje začeti? Morda pri samih paličicah za nabodal...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh