Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Popravni in nov začetek?!

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 06. 09. 2008 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2010 / 12:58

Popravni in nov začetek?!

Le z veliko težavo smo naredili popravne izpite. Da, reči moram, da smo jih vsi delali, pa čeprav je moral to neljubo dolžnost opraviti samo naš dijak. Sedaj pa je pred nami novo šolsko leto in res nas skrbi njegov odnos do šole.
Le z veliko težavo smo naredili popravne izpite. Da, reči moram, da smo jih vsi delali, pa čeprav je moral to neljubo dolžnost opraviti samo naš dijak. Sedaj pa je pred nami novo šolsko leto in res nas skrbi njegov odnos do šole. Vid

Hvala za vaš dopis, ki v marsičem povzema številna pisma, ki te dni prihajajo na naše uredništvo. Zato bom skušal vsem odgovoriti.

Strinjam se z vami, da so tedaj, ko so otroci uspešni, lahko tudi starši bolj sproščeni, zadovoljni, srečni in ponosni. Uspeh lahko delijo z njimi, prav tako pa tudi neuspeh. Neuspeh prinese v družinsko življenje nemir in zaman je iskati krivca. Otrokov neuspeh velikokrat starši doživljajo kot lasten neuspeh, čeprav je učenje odgovornost in naloga otrok. Nihče se ne more učiti namesto njih, kar pa seveda ne pomeni, da jim ni treba pomagati, z njimi sodelovati in jih spodbujati. Brez spodbud so zares popolnoma sami in počutijo se, kot da se nihče ne zanima zanje ali da jih celo nihče nima zares rad.
...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh