Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mož pretirava z odhodi domov

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 20. 06. 2009 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 29.07.2010 / 09:11

Mož pretirava z odhodi domov

Že kmalu potem, ko sva se prvič srečala, sem ugotovila, da ga njegova mati nenehno kliče. Vedno se je jezil, ko ga je poklicala, a se kar ni mogel upreti. Diana
Mož pretirava z odhodi domov

Že kmalu potem, ko sva se prvič srečala, sem ugotovila, da ga njegova mati nenehno kliče. Vedno se je jezil, ko ga je poklicala, a se kar ni mogel upreti.
Diana
Kot je mogoče razbrati, ste na začetku celo čutili, da njegova navezanost na mater lahko samo še poveča njegovo sočutje tudi do vas. A ko ste bili prvič na njegovem domu, ste najbrž že opazili, da le ni tako, ampak da ga njegova mati zelo močno zaposluje, omejuje in stalno nadzoruje, oče pa se ne vključuje v družinsko življenje.

Vaša družina je, kot opisujete, zelo drugačna. Mati in oče sta bila in sta še zelo povezana. Ob obiskih tedaj še vašega fanta sta znala preseči zamere in ga lepo sprejeti. Mati se ni vtikala v vašo izbiro.

Verjamem, da ste, čeprav o tem ne pišete, gotovo zelo pogrešali večjo materino zavzetost, zanimanje, razumevanje in sočutje. Tako sta bila že na začetku so...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh