Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Hvala, dr. Janez Gril

Franci Petrič
Za vas piše:
Franci Petrič
Objava: 08. 05. 2010 / 22:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 10.05.2010 / 05:32

Hvala, dr. Janez Gril

Nekdanji direktor in dolgoletni glavni urednik Družine dr. Janez Gril, se poslavlja od rednega dela v naši založniški hiši in pri tedniku.

Na romanju duhovnikov in prijateljev novomeške škofije v Turinu je v četrtek, 22. aprila, dopolnil 63 let naš nekdanji direktor in dolgoletni glavni urednik Družine dr. Janez Gril. S tem je, kot so se pošalili naši uslužbenci, izpolnil pogoj, da se je lahko »pridružil upokojenski stranki« – civilno upokojil. Na romanje je odšel še kot član Družine, vrnil pa se je upokojenec.

dr. Janez Gril, Družina

V dneh, ko smo stopili v 59. leto izhajanja Družine (7. maja), se tudi poslavlja od rednega dela v naši založniški hiši in pri tedniku. Odkar je leta 1989 prišel kot pomočnik glavnega in odgovornega urednika dr. Draga Klemenčiča, za katerim je leto pozneje prevzel vodstveno službo pri tedniku, leta 1994 pa za dr. Mirkom Cudermanom direktorsko mesto v podjetju, je njegovo ime tesno povezano z Družino pa tudi s pomembnimi trenutki Cerkve pri nas in v širši družbeni skupnosti. Na neki način je bilo njegovo ime sinonim za Družino:...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh