Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Eno leto za Gospoda

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 06. 10. 2012 / 22:00
Čas branja: 7 minut
Nazadnje Posodobljeno: 19.02.2013 / 13:06

Eno leto za Gospoda

Urša Cankar iz Podlipe pri Vrhniki je vzgojiteljica, rada poje, igra kitaro, še raje pa bobne. Pred tremi leti je poromala z mladimi v Rim in odkrila, kaj zares osrečuje in prinaša pravo veselje. Rada in z veseljem je v službi, za eno leto pa zapušča redno službo in odhaja v Rim v šolo za evangelizacijo.

Urša je »pustila vse in šla za Jezusom«.



Urša Cankar iz Podlipe pri Vrhniki je vzgojiteljica, rada poje, igra kitaro, še raje pa bobne. Pred tremi leti je poromala z mladimi v Rim in odkrila, kaj zares osrečuje in prinaša pravo veselje. Po končanem študiju se je takoj zaposlila. Rada in z veseljem je v službi, za eno leto pa zapušča redno službo in odhaja v Rim v šolo za evangelizacijo. Odločitev je dozorela letos. Ko je sprejela odločitev, ji je Bog prišel nasproti in ji pomagal poskrbeti za vse, tudi za stroške enoletnega bivanja v večnem mestu. »Vesela in hvaležna sem, da je bil čas zbiranja sredstev velika priložnost za pričevanje in lepa srečanja,« pove s hvaležnostjo in prepričana, da je vse to odgovor na božji klic.

Kako lahko danes tako jasno zaslišiš, da te Gospod kliče?

Hodila sem na srečanja Abram in med mladimi doživljala posebno veselje. Ko sem izvedela, da je to mogoče živeti vse leto, se...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh