Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sloveniji spet vrniti prihodnost!

Za vas piše:
Miro Petek
Objava: 25. 02. 2012 / 23:00
Čas branja: 7 minut
Nazadnje Posodobljeno: 05.04.2013 / 07:09

Sloveniji spet vrniti prihodnost!

Izzivi, pred katerimi stoji druga Janševa vlada Za Slovenijo so se pred dnevi končali precej mučni meseci. Končala se je politična kriza, ne pa tudi gospodarska in finančna, kaj šele kriza vrednot. Pet mesecev po izglasovani nezaupnici v Državnem zboru Republike Slovenije in dobra dva meseca po predčasnih volitvah smo končno dobili novo vlado, deseto po vrsti, ki jo nemara čaka tako naporen mandat, kot ga je imela prva, to je osamosvojitvena Demosova vlada. Duh prve vlade v deseto vlado prenaša premier Janez Janša, skorajda polovica vladnega kabineta pa je doslej že opravljala ministrske funkcije. Izkušnje, ki so v teh časih potrebne, so torej na strani nove vlade, ki je že krepko sredi dela.
Izzivi, pred katerimi stoji druga Janševa vlada

Za Slovenijo so se pred dnevi končali precej mučni meseci. Končala se je politična kriza, ne pa tudi gospodarska in finančna, kaj šele kriza vrednot. Pet mesecev po izglasovani nezaupnici v Državnem zboru Republike Slovenije in dobra dva meseca po predčasnih volitvah smo končno dobili novo vlado, deseto po vrsti, ki jo nemara čaka tako naporen mandat, kot ga je imela prva, to je osamosvojitvena Demosova vlada. Duh prve vlade v deseto vlado prenaša premier Janez Janša, skorajda polovica vladnega kabineta pa je doslej že opravljala ministrske funkcije. Izkušnje, ki so v teh časih potrebne, so torej na strani nove vlade, ki je že krepko sredi dela.

Minuli meseci pa so bili mučni tudi – ali predvsem – zaradi tega, ker smo v času od padca vlade prek volitev pa do vseh zapletov pri sestavljanju vlade lahko le nemo in tudi zgroženo spremljali, kako Sloveniji pada boniteta, kako bančni krč ne popušča, kako se vrstijo ste...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh