Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Za prihodnost Slovenije

Jože Pavlič
Za vas piše:
Jože Pavlič
Objava: 25. 02. 2012 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 23.02.2012 / 11:36

Za prihodnost Slovenije

V baziliki Marije Pomagaj na Brezjah so se v soboto, 18. februarja, popoldne zbrali številni člani duhovnih gibanj, molitvenih skupin in župnij. Najprej k molitveni uri za slovenske družine, nato pa k maši ljubljanskega nadškofa dr. Antona Stresa v zahvalo za slovenske družine ter prošnjo za ohranitev vrednote družine v naši domovini v zanjo tako pomenljivem času.



Molitvena ura in maša za slovenske družine na Brezjah

V baziliki Marije Pomagaj na Brezjah so se v soboto, 18. februarja, popoldne zbrali številni člani duhovnih gibanj, molitvenih skupin in župnij. Najprej k molitveni uri za slovenske družine, nato pa k maši ljubljanskega nadškofa dr. Antona Stresa v zahvalo za slovenske družine ter prošnjo za ohranitev vrednote družine v naši domovini v zanjo tako pomenljivem času. Prišlo jih je toliko, da so napolnili prostorno slovensko narodno Marijino svetišče.

Kot je pred začetkom molitvene ure v čast božji Materi Mariji povedal p. dr. Tadej Strehovec, ki je vodil to pobožnost, pripravila pa jo je Komisija Pravičnost in mir pri Slovenski škofovski konferenci, so se še posebej zbrali, da bi molili za rodovitnost slovenskih družin in za njihove člane v raznih težavah in preizkušnjah. Svoje prošnje so izročili brezjanski Kraljici, zavetnici in priprošnjici Slovencev. Precej sta...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh