Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Na Viču peli, igrali in deklarirali

Objava: 10. 05. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 09.05.2014 / 10:55

Na Viču peli, igrali in deklarirali

V nedeljo, 23. marca, je bila v dvorani Antonovega doma akademija, na kateri so viški otroci in mamice deklarirali pesmi in izvajali skladbe za klavir, kitaro, flavto in violino.

Pred praznikom Gospodovega oznanjenja in materinskega dneva je bila v nedeljo, 23. marca, v dvorani Antonovega doma akademija, na kateri so viški otroci in tudi mamice z deklaracijami pesmi, igranjem skladb za klavir, kitaro, flavto in violino pokazali hvaležnost za starševsko dobroto, ljubezen in milost (na fotografiji). Kako rastejo in čutijo v naravi posamezne rožice za vse, so otroci povedali v zborni recitaciji na koncu lepega programa in nato v dvorani razdelili majhna darila z dišečo sivko, ki deluje pomirjajoče in dobrodejno kot mama.

Starejša ljudska pesem nas lahko spremlja na vsakem koraku, v veselju in žalosti tudi danes, so prepričani otroci in njihovi mentorji, katerim ni vseeno in ne želijo, da bi se izročilo naših prednikov pozabilo. Državno srečanje mladih pevcev ljudskih pesmi z naslovom »Pa ta viža ni preč« je bilo v soboto, 15. marca, v dvorani Antonovega doma na Viču v organizaciji Javnega sklada RS za kulturno dejavnost in viškega Kulturno-umetniškega...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh