Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bodimo uporniki!

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 31. 05. 2014 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 28.05.2014 / 10:49

Bodimo uporniki!

Vedno smo bili mladi tisti, ki smo s svojo energijo in svežim pogledom prinašali spremembe. Vedno smo bili uporniki. No, zdaj že nekaj časa poslušamo samo, kako smo mladi apatični, neodločni in nič kaj uporniški.
    Vedno smo bili mladi tisti, ki smo s svojo energijo in svežim pogledom prinašali spremembe. Vedno smo bili uporniki. No, zdaj že nekaj časa poslušamo samo, kako smo mladi apatični, neodločni in nič kaj uporniški. Da znamo svoje mnenje izražati le še s pritiskanjem gumba »všeč mi je« na facebooku, vse drugo je že pretežko.

    To je pravzaprav nepravično! Brezbrižnost se je precej razpasla med vse generacije, po vseh koncih naše države. Poglejmo za primer samo volilno udeležbo!

    Za nami so volitve v evropski parlament, na katere je prišlo zgolj 24 % volilnih upravičencev. In to ni nič novega glede na prejšnje evropske volitve. Kdo ve, ali bo na državnozborskih volitvah kaj bolje, sploh če bodo julija. Delovno ljudstvo pač ne bo prilagodilo svojega dopusta volitvam. Niti tisti del ne, ki sicer še ni obupal nad našimi politiki in razmeroma redno voli.

    Po drugi strani vse pogosteje poslušamo, kako smo mladi ubogi in prikrajšani, ker nam država ne ponuja ugodnih ra...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh