Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Dobro delo dobro dene« v Murski Soboti

Objava: 31. 05. 2014 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 29.05.2014 / 10:29

»Dobro delo dobro dene« v Murski Soboti

Radio Ognjišče se v svojem 20. letu delovanja vsakega 20. v mesecu trudi še bolj približati ljudem, prisluhniti njihovim težavam in jim pomagati.
Radio Ognjišče se v svojem 20. letu delovanja vsakega 20. v mesecu trudi še bolj približati ljudem, prisluhniti njihovim težavam in jim pomagati. Majsko akcijo »Dobro delo dobro dene« so pripravili v Mercatorjevem centru v Murski Soboti, kjer so zbirali hrano in druge potrebščine za prizadete v poplavah v Srbiji in BiH. S pomočjo tamkajšnjih poslušalcev in drugih naključnih obiskovalcev trgovine so napolnili 13 nakupovalnih vozičkov. Da so stvari prispele k pravim ljudem, je poskrbela Škofijska karitas Murska Sobota. Osmim prekmurskim družinam pa so podarili darilni bon trgovske družbe Mercator in tako ostali zvesti tudi temu, da vsak mesec razveselijo družine v stiski.

Peta v nizu akcij Dobro delo dobro dene je opozarjala na brezposelnost in ekumenizem v Prekmurju. Z zgodbami več mladih brezposelnih so osvetlili razloge, zakaj številni iščej...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh