Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

kulinArtfest v Volčjem Gradu

Objava: 07. 06. 2014 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 06.06.2014 / 11:37

kulinArtfest v Volčjem Gradu

V soboto zadnjega majskega dne se je med znamenitimi vinskimi trtami terana, osmic, v »Rožančevem« Volčjem Gradu pri Komnu začel prvi mednarodni sejem kuharskih knjig in knjig s kulinarično vsebino.
V soboto zadnjega majskega dne se je med znamenitimi vinskimi trtami terana, osmic, v »Rožančevem« Volčjem Gradu pri Komnu začel prvi mednarodni sejem kuharskih knjig in knjig s kulinarično vsebino. Neverjetno pester in zanimiv festival so sklenili v poznem nedeljskem popoldnevu, 1. junija.

Idejo o kulinArtfestu je zasnovala glavna urednica Založništva tržaškega tiska Martina Kafol, celoten projekt pa je izpeljala skupaj z Društvom za ohranjanje, oživljanje in razvoj naravne, kulturne in etnološke dediščine Volčji Grad Debela griža, Kosovelove knjižnice Sežana – knjižnica Komen, Založništvom tržaškega tiska Trst in v sodelovanju s knjigotrštvom Buča d. o. o. ter podporo Občine Komen.

Na značilnem kraškem borjaču ene od hiš v začetku vasi so si lahko obiskovalci na stojnicah ogledovali in seveda tudi kupili knjige bogate slovenske...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh