Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nagrada je bil izlet v Prekmurje

Za vas piše:
djd
Objava: 26. 07. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.07.2014 / 12:19
Nagrada je bil izlet v Prekmurje

Nagrada je bil izlet v Prekmurje

Kot nagrado za zavzeto sodelovanje v župniji je župnik Andrej Svete v nedeljo, 22. junija, vse mlade pevce in ministrante popeljal v Prekmurje.


Kot nagrado za zavzeto sodelovanje v župniji je župnik Andrej Svete v nedeljo, 22. junija, vse mlade pevce in ministrante popeljal v Prekmurje. Ustavili so se v Plečnikovi cerkvi v Bogojini, ki jo je predstavil sam župnik. Kako odmeva pesem v Plečnikovi cerkvi, so preizkusili pevci pod vodstvom Petre Avbelj, skupaj z ministranti pa so zmolili še rožni venec. Obiskali so še par znamenitosti in se osvežili v Termah 3000.

Slomškov bralni klub za odrasle na Brdu je junija zaprl vrata, vendar samo do jeseni, ko jih bo vnovič odprl, tudi za nove člane. Za konec so z velikim veseljem sprejeli avtorico romana Kava pri dišečem jasminu Natašo Konc Lorenzutti. Slišati pisateljico je bilo nekaj več kakor samo prebrati njeno knjigo, kar je potrdil čudovit pogovor, ki se je razvil o vsebini knjige. V letošnjem bralnem letu so se pogovarjali še o knjigah Zgodbe za srečo v dru...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh