Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Srečanje za bolnike in njihove najbližje

Objava: 16. 08. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.08.2014 / 12:59
Srečanje za bolnike in njihove najbližje

Srečanje za bolnike in njihove najbližje

Na binkoštno nedeljo, 8. junija, se je srečanje za bolnike in njihove najbližje začelo v župnijski cerkvi z mašo in bolniškim maziljenjem.


Na binkoštno nedeljo, 8. junija, se je srečanje za bolnike in njihove najbližje začelo v župnijski cerkvi z mašo in bolniškim maziljenjem. Sodelavci župnijske Karitas so v dvorani Antonovega doma pripravili pogostitev na lepo pogrnjenih mizah, pri katerih sta se s prijazno besedo pri vsakem gostu ustavila župnik p. Marjan Čuden in p. Zdravko Jakop (na fotografiji).

V petek, 13. junija, na god župnijskega zavetnika sv. Antona Padovanskega, je bilo celodnevno češčenje Najsvetejšega v kapeli Antonovega doma, zvečer pa slovesna maša z blagoslovom lilij in drugih rož ter Antonovo procesijo z relikvijami v cerkvi. Na žegnanjsko nedeljo, 15. junija, je slovesno mašo daroval domačin p. Mari Osredkar. Župnijski pevski zbor je z orkestrom, sopranistko Martino Burger in organistom Markom Petrušičem pod taktirko Tomaža Faganela izvajal Misso Brevis Josepha Haydna. Praznova...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh