Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zahvala za letos prejete darove

Objava: 06. 12. 2014 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.12.2014 / 12:42
Zahvala za letos prejete darove

Zahvala za letos prejete darove

Na zahvalno nedeljo smo se faranke in farani kraške župnije sv. Mihaela iz Kobjeglave Bogu z nadvse hvaležnimi srci zahvalili za vse letos prejete darove.


Na zahvalno nedeljo, 9. novembra, smo se faranke in farani kraške župnije sv. Mihaela iz Kobjeglave s slovesno mašo, ki jo je ob somaševanju domačega župnika Antona Požarja ter sosednih župnikov Petra Černigoja in Dominika Bizjaka daroval koprski škof Jurij Bizjak, Bogu z nadvse hvaležnimi srci zahvalili za vse letos prejete darove.

Darov ni bilo prav malo, saj nam je uspelo narediti ogromno za nas in tudi za naše zanamce. Škof Bizjak je med drugim blagoslovil obnovitvena dela. S sredstvi škofije Koper, občine Komen ter posameznikov smo obnovili streho nad cerkveno ladjo in z novim ometom obdali zvonik. Za pomoč vedno pripravljeni domačini pa so lepo prepleskali cerkveno zunanjščino. A to še ni vse. V poletnih mesecih je svojo novo podobo dobilo tudi cerkveno dvorišče, saj so grob pesek zamenjali tlakovci oziroma obdelane kamnite plošče. Zbrani v naši božji hiš...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh