Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vzgoja za več gibanja

Za vas piše:
David Celar
Objava: 20. 12. 2014 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.12.2014 / 15:04
Vzgoja za več gibanja

Vzgoja za več gibanja

Prišel je čas zimskih športov in s tem veliko priložnosti, da sedemo pred televizijski zaslon in spremljamo naše športnike, ki dosegajo vrhunske uvrstitve.


Prišel je čas zimskih športov in s tem veliko priložnosti, da sedemo pred televizijski zaslon in spremljamo naše športnike, ki dosegajo vrhunske uvrstitve. Če želimo spremljati vsa tekmovanja, se kaj hitro zgodi, da nam zmanjka časa za gibanje na svežem zraku in soncu, ki v zimskih mesecih le redko posije izza oblakov.

V zadnjem času je bilo veliko razprav o darilih. Različni strokovnjaki so ugotavljali o tem, kaj kupiti otroku za darilo, koliko daril naj dobi v mesecu decembru. Večinoma so ugotovili, da je največje darilo, ki ga lahko starši podarijo, čas, ki ga posvetijo svojemu otroku. Sedenje pred televizijskim sprejemnikom, ko zunaj sije sonce in nas narava kar vabi, da preživimo nekaj trenutkov s svojimi najbližjimi, ni najbolj primerno. Ali pač? Vse je odvisno od tega, ali želimo otroke vzgojiti v nadebudne navijače ali jim želimo vzbuditi zavest, da je...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh