Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Duhovni vikend za birmance

Objava: 09. 05. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 12.05.2015 / 10:09
Duhovni vikend za birmance

Duhovni vikend za birmance

V župniji se na birmo letos pripravlja 33 osmošolcev, zato smo jih povabili na duhovni vikend, kjer so poleg druženja iskali svoj notranji mir in se tako še bolj povezali z Bogom.


V župniji Sevnica se na birmo letos pripravlja 33 osmošolcev, zato smo jih povabili na duhovni vikend, kjer so poleg druženja iskali svoj notranji mir in se tako še bolj povezali z Bogom. Birmanske duhovne vaje so bile od 17. do 19. aprila v Leničevem domu v Podbočju. Pri izvedbi je sodelovalo osem zagnanih animatorjev, ki so se trudili, da bi vikend birmancem ostal v lepem spominu. Duhovno vzgojo so prevzeli sevniški župnik Vinko Štrucelj, s. Emanuela Žerdin in kaplan Janez Kozinc.

V petek so se na dvorišču pred domom birmanci poslovili od staršev, nato pa je bila igra spoznavanja. Sledila je nastanitev v domu in večerja, dan pa smo končali z veliko igro in skupno molitvijo. Po mirni noči nas je zjutraj pričakalo deževno vreme, ki pa nam ni vzelo volje do odkrivanja novih doživetij. Zajtrku je sledila dramska igra o sv. Petru, ki je bil osrednja osebnost duhovn...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh