Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Postavitev kapelice z zvonom

Objava: 30. 05. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 02.06.2015 / 13:42
Postavitev kapelice z zvonom

Postavitev kapelice z zvonom

Ob praznovanju godu farnega zavetnika sv. Jožefa Delavca se nam je v petek, 1. maja, izpolnila dolgoletna želja: postavitev kapelice z zvonom.


Ob praznovanju godu farnega zavetnika sv. Jožefa Delavca se nam je v petek, 1. maja, izpolnila dolgoletna želja: postavitev kapelice z zvonom. Vodila nas je misel skromnosti in služenja. Želja se nam je uresničila ob pomoči domačega župnika Marjana Nemca. Kapelico z zvonom je blagoslovil nadškof Franc Kramberger, ki je daroval tudi mašo ob somaševanju dekana Cirila Kocbeka, up. župnika Mihaela Ignatija, župnika Nemca, p. Janeza Sraka, Igorja Novaka, Viljema Brgleza in ob navzočnosti ministrantov. Nadškof Kramberger je v pridigi opisal velik pomen zvona in zavetnika sv. Jožefa.

Pri maši je z ubranim petjem prepeval mešani cerkveni zbor sosednje župnije sv. Marjete iz Pernice pod vodstvom zborovodkinje Barbare Gajšek. Bilo je dvanajst botrov in v spomin so prejeli mali zvonček. Ob koncu maše se je župnik Marjan lepo zahvalil vsem za posebno vlogo pri posta...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh