Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tretjič stopila pred oltar

Objava: 30. 05. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.06.2015 / 12:24
Tretjič stopila pred oltar

Tretjič stopila pred oltar

Po 60 letih vzajemne pomoči in spoštovanja sta zakonca Šijanec iz Bučečovcev letos že tretjič stopila pred oltar domače župnijske cerkve.


Po 60 letih vzajemne pomoči in spoštovanja sta zakonca Šijanec iz Bučečovcev letos že tretjič stopila pred oltar domače župnijske cerkve, kjer sta si obljubila zvestobo. V soboto, 2. maja, sta se v župnijski cerkvi sv. Križa udeležila maše v zahvalo ob biserni poroki, ki jo je daroval župnik Štefan Vinkovič.

Anton se je rodil leta 1928. Pri 16 letih je bil mobiliziran v nemško vojsko, ker pa je bil mladoleten, so ga poslali na civilno služenje. Po vojni je delal na kmetiji. Ko je leta 1960 po starših podedoval manjše posestvo v Iljaševcih, se je z družino preselil tja. Ob tem se je zaposlil v gradbenem podjetju Radgona, nato v usnjarni Konus v Ljutomeru. Elizabeta, roj. Zver, se je rodila leta 1931 in po osnovni šoli končala tečaj za trgovko, vendar je zaradi potreb na domačiji pustila službo. Rodila sta se jima sin Zvonko in hčerka Darja, razveseljuje ju pet v...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh