Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Odločitev za podaritev

Objava: 06. 06. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 05.06.2015 / 10:42

Odločitev za podaritev

Nekoč sem v trgovini zagledala darilo, za katero sem bila prepričana, da je ravno pravšnje za prijateljico, ki je praznovala rojstni dan.

    Nekoč sem v trgovini zagledala darilo, za katero sem bila prepričana, da je ravno pravšnje za prijateljico, ki je praznovala rojstni dan. Darilo sem kupila in ga z veseljem spravila. Toda čim bolj se je bližal dan praznovanja, tem bolj sem se zavedala, kako nepomembno je pravzaprav v primerjavi s tem, da bova lahko njen rojstni dan po dolgem času zopet praznovali skupaj. Odločila sem se, da ji napišem voščilnico in k njej dodam še majhen šopek rož z domačega vrta. Darilo iz trgovine pa je ostalo doma.

    Če je torej čas, ki ga lahko preživimo s prijatelji, dar, koliko večji dar je naša življenjska podaritev D/drugemu, naša odločitev, da s svojim življenjem odgovorimo na Ljubezen, ki vabi, kliče, nagovarja.

    Spomnim se, kako sem bila presenečena, ko sem odgovorila na klic v redovništvo ter po osmih letih življenja v skupnosti naredila večne zaobljube, in so me nekateri še vedno spraševali: »Saj si lahko še premisliš, a ne?« To je približno tako, kot če bi mladopor...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh