Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ko smo vsi doma

Objava: 04. 07. 2015 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 06.07.2015 / 12:58

Ko smo vsi doma

Prihajajo počitniški dnevi, šole zapirajo vrata, izpitno obdobje na fakulteti se počasi zaključuje, skupine v vrtcih so vsak dan manjše.

Prihajajo počitniški dnevi, šole zapirajo vrata, izpitno obdobje na fakulteti se počasi zaključuje, pa tudi skupine v vrtcih so vsak dan manjše. Doma je že čutiti nemir, željo, velike in manjše načrte za ta počitniški čas. Za vse nas pa to pomeni, da prihaja čas, ko bomo vsaj nekaj tednov doma ali na dopustu in vsakodnevno skupaj. Čeprav imava z možem okviren načrt, kaj naj bi v teh poletnih dneh še postorili v hiši (prepleskali sobe in kuhinjo, uredili dvorišče, skrbeli za zelenjavo in rože na vrtu, se ukvarjali s sanacijo lanskoletnega žledoloma in si pripravili kurjavo za zimo), bo nekaj dni namenjenih tudi dopustu stran od doma, televizije, računalnika in obveznosti. Preprosto bomo sami s seboj.

Veliko se pogovarjamo

Imava pet otrok in ocenjujeva, da počitniški dnevi, ko smo skupaj, našo družino dodatno obogatijo. Zelo veliko se pogovarjamo, si tudi izjemno zaupamo in med seboj nimamo skrivnosti. Če ima nekdo težave, smo mu vsi na voljo. Tudi sama sem od...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh