Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zreti navznoter in navzgor

Berta Golob
Za vas piše:
Berta Golob
Objava: 24. 10. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 21.10.2015 / 12:09
Zreti navznoter in navzgor

Zreti navznoter in navzgor

Kanali, točke, energetske poti, norveška hoja po deželi Kranjski, joga, jed na žlico, volna, treking, kosmiči in zanesljiv gurú.

Kanali, točke, energetske poti, norveška hoja po deželi Kranjski, joga, jed na žlico, volna, treking, kosmiči in zanesljiv gurú. Polno spodbud in katera naj velja? Kakor koli: misli pozitivno! Naštej čim več privlačnega, priporoči kak eksotičen prehranski dodatek, samo ne omenjaj krščanstva, nikakor pa Kristusa. Niti molitve. Priporočena je meditacija, a naj ima korenine v Indiji. Pravzaprav ima vsaka baterija oznaki: + in -. Ni vseeno, kako jo namestiš v ustrezno napravo. In pozitivne zadeve so nam že iz šole všeč. Zanič so samo v diagnostiki.

Polno dozo pozitivne energije vsebuje Jezusova blagovest. Pozitivno vleče na veselo in evangeliju pravimo veselo oznanilo. Kaj naj bi bili potem kristjani drugo kot transformator te visoke napetosti vse tja do najmanjše brlivke! Pa nas že pol sveta gleda postrani, če je verjeti poročilom o strašljivem preganjanju Kristusove črede. Nekaj je tu v diskrepanci, bi dejal zdaj že pokojni univerzitetnik, študent s Sorbone i...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh