Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

22 jubilejnih zakonskih parov

Objava: 31. 10. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 03.11.2015 / 12:05

22 jubilejnih zakonskih parov

V župnijski cerkvi sv. Lovrenca je v soboto, 10. oktobra, praznovalo 22 zakonskih parov okrogle jubileje skupnega življenja.


V župnijski cerkvi sv. Lovrenca je v soboto, 10. oktobra, praznovalo 22 zakonskih parov okrogle jubileje skupnega življenja. Z njimi smo se veselili vsi farani, saj je zgled mož in žena, ki so poročeni od pet do petinpetdeset let, veselje za vse.

Vabilu župnika Andreja Šinka so se odzvali pari, ki so na skupno pot stopili v žalski ali tudi kateri drugi cerkvi. Med mašo so vnovič izrekli poročno obljubo zvestobe in ljubezni svojemu sozakoncu in se Bogu zahvalili za vse milosti, tudi za Marijino in božje spremstvo v trenutkih preizkušenj. Lepo sodelovanje med bogoslužjem so v cerkvi spremljali mnogi sorodniki in prijatelji slavljencev, mladi pevci pa so slovesnost obogatili z lepim petjem. Slovesnost se je nadaljevala v žalskem župnijskem domu, kjer so člani pastoralnega sveta poskrbeli za obložene mize, ob katerih so slavljenci nazdravili, se pogovorili in zapeli. Prav gotovo je lepo zakonsko in družinsko življenje jubilantov v na...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh