Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mi odpustiš?

Za vas piše:
Marija Mezeg
Objava: 21. 02. 2015 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.02.2015 / 13:00

Mi odpustiš?

Zagotovo se je tudi tebi že kdaj pripetilo, da te je kdo od tvojih najbližjih ali dobrih prijateljev tako zelo prizadel, da nisi več zmogel stopiti v njegovo bližino.
    Zagotovo se je tudi tebi že kdaj pripetilo, da te je kdo od tvojih najbližjih ali dobrih prijateljev tako zelo prizadel, da nisi več zmogel stopiti v njegovo bližino. Kljub želji, da bi lahko pozabil na neljubi dogodek, nisi mogel »mimo« občutka sramu, zato si prekinil vse stike z njim.

    Tudi sama sem se dolgo časa izogibala nekdanji sošolki. Ko sem namreč opravljala prakso v porodnišnici, sem nekega jutra doma pozabila ključek garderobne omarice, ki sva si jo delili. Po tem, ko sem prebrskala torbico (upanje umre zadnje, morda sem ga vtaknila v stranski žep?), sem ji skesano priznala svojo napako. Njen odziv je bil precej agresiven, saj me je kriče ozmerjala pred celotno množico, ki je bila takrat v avli. Tehnična težava je bila sicer hitro rešena (hvala Bogu za hišnike, ki imajo pri sebi izvijače), vendar sem se zaradi njenega pretiranega izpada jeze počutila močno osramočeno. Po neljubem dogodku sem se dolgo časa izogibala srečanju z njo, vse dokler nisem zbrala poguma,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh