Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobrota opogumlja

Objava: 28. 02. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 27.02.2015 / 11:39
Dobrota opogumlja

Dobrota opogumlja

Župnijska karitas Zreče je tudi letos pripravila vsakoletni dobrodelni koncert Dobrota opogumlja s podnaslovom gesla lanskoletnega tedna Karitas V družini sem doma.


Župnijska karitas Zreče je tudi letos pripravila vsakoletni dobrodelni koncert Dobrota opogumlja s podnaslovom gesla lanskoletnega tedna Karitas V družini sem doma. Koncert je bil že 18. po vrsti in je tako doživel svojo polnoletnost, kot je hudomušno pripomnil eden izmed nastopajočih. Karitas vsakič pripravi koncert v nedeljo, ki je blizu 11. februarju, svetovnemu dnevu bolnikov, in prazniku lurške Matere božje. Letošnji je bil prav na kulturni praznik v nedeljo, 8. februarja.

Na koncertu so nastopili: otroški zbor Tilen pod vodstvom Metke Potnik in ob klavirski spremljavi Marlene Turk, ženska vokalna skupina Pečat, Kvatropirci, pevke z Brinjeve gore, harmonikar Nik Laznik, ansambli: Pohorsko srce, Izvir, Ansambel bratov Slatinek, Hribovci, Banovšek, Vrt in ansambel Zreška pomlad; vokalna skupina Sonus, družinski trio Pogladič. Vsi so se odpovedali honorarju. Žu...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh