Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

25 let vokalne skupine Cantate Domino

Za vas piše:
B. K.
Objava: 28. 02. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 27.02.2015 / 11:28
25 let vokalne skupine Cantate Domino

25 let vokalne skupine Cantate Domino

Vokalna skupina je prvič javno zapela pred 25 leti na božičnem koncertu pred polnočnico v farni cerkvi sv. Jerneja v Kočevju.

    Vokalna skupina je prvič javno zapela pred 25 leti na božičnem koncertu pred polnočnico v farni cerkvi sv. Jerneja v Kočevju. Tudi minuli božični čas je razveseljevala s slovenskimi in tujimi božičnimi pesmimi. Skupina je v nedeljo, 21. decembra, nastopila v športni dvorani v Medvodah kot gost na božično-novoletnem koncertu domače godbe.

    23. decembra so obiskali kočevski dom starejših. Prijetno razpoloženje je dopolnil domski zborček Zvonček pod vodstvom pevske skupine Branke Koleta. V nedeljo, 28. decembra, so prvič pripravili božični vaški dogodek v Dolgi vasi pri Kočevju. Zvečer so z balkona domače hiše zborovodje Franca Štefaniča zadonele božične pesmi. Župnik Damjan Štih je blagoslovil jaslice pred hišo in vse navzoče. V nedeljo, 4. januarja, je skupina izvedla božični koncert v kočevski farni cerkvi sv. Jerneja. Tokrat je v goste povabila zbor Musica Viva...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh