Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Naivni, neumni ali prodani?

Stane Granda
Za vas piše:
Stane Granda
Objava: 28. 02. 2015 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 25.02.2015 / 14:40

Naivni, neumni ali prodani?

Nedavno je ustavno sodišče določilo, da mora država obvezne programe osnovne šole Alojzija Šuštarja, ki je katoliška, financirati na enak način kot javne.

Nedavno je ustavno sodišče določilo, da mora država obvezne programe osnovne šole Alojzija Šuštarja, ki je katoliška, financirati na enak način kot javne. To je pognalo slovensko levico na okope in želijo spremeniti ustavo, po kateri naj to ne bi bilo dovoljeno. Katoličani ne smejo biti enakopravni. Nedavno je slovenska levica totalitarnega porekla na čelu s SD to izvedla. Čestitam tistim katoličanom, ki so pomagali izvoliti vladajočo koalicijo.

Po ustavi, pred katero smo vsi enaki, je širjenje nestrpnosti prepovedano. Ne pričakujte glasu varuhinje človekovih pravic. Iščite njen podpis. Denar, ki ga dobiva ta vladni urad, glede katoličanov še nikoli ni bil upravičen.

Katoličani lahko plačujemo davke, lahko deluje Karitas, lahko delujejo katoliške ustanove, ki skrbijo za zdravje in prehrano brezdomcev …, Bog pa obvari, če dobi neka katoliška inštitucija na podlagi za vse veljavnih zakonov denar. Ali je kdo izračunal, koliko državnega denarja so v 25 letih po osamosv...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh