Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Silvestrski bife

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 31. 12. 2016 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 28.12.2016 / 14:26
Silvestrski bife

Silvestrski bife

Za najdaljšo noč v letu smo pripravili hladni bife.


Za najdaljšo noč v letu smo pripravili hladni bife. Govejo pečenko, ki jo več ur pečemo pri nizki temperaturi in jo zelo tanko narežemo. Poleg postrežemo nekaj zelenjavnega, pri tem ne sme manjkati brstični ohrovt. Kot zanimivost smo pripravili cvetačo romanesko v solati. Seveda ne smejo manjkati siri, olive, kisle kumarice, orehi ter suho in sveže sadje. Za konec smo pripravili še čokoladno torto, ki pa ni povsem običajna. Preplet praženih ovsenih kosmičev, bele, temne čokolade in skute ji daje svež in poln okus!

Hladna goveja pečenka

pol kg rostbifa ali več, po potrebi

Začimbna mešanica:

2 žlički zdrobljenih gorčičnih semen (ali 1 žlica gorčice)
pol žličke zdrobljene kumine
po 1/4 žličke zdrobljenega popra, koriandra, pimenta
1 žlička soli
3 žlice olja

Za postrežbo:

rukola, trdi s...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh