Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Slovesno odprtje na novo asfaltiranih cest

Objava: 08. 07. 2017 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 05.07.2017 / 12:16

Slovesno odprtje na novo asfaltiranih cest

V soboto, 17. junija, je bilo ob domačiji Štefanije in Ludvika Čeh na Drvanji pri Benediktu slovesno odprtje na novo asfaltiranih cest.

V soboto, 17. junija, je bilo ob domačiji Štefanije in Ludvika Čeh na Drvanji pri Benediktu slovesno odprtje na novo asfaltiranih cest, ki sodita v občini Gornja Radgona in Benedikt. Asfaltirani sta bili cesti v Zagajskem Vrhu v krajevni skupnosti Spodnja Ščavnica in občini Gornja Radgona ter v Drvanji, ki sodi v občino Benedikt.



Slovesnega odprtja sta se udeležila župana obeh občin (iz Benedikta Milan Gumzer in iz Gornje Radgone Stanislav Rojko). Najbolj so se nove pridobitve razveselili vaščani, ki živijo ob tej cesti, saj so se tako znebili 1500 metrov makadama. Kot je v teh krajih običaj, je novo pridobitev krajanov blagoslovil domači župnik Marjan Rola. Vsem, ki bodo cesto uporabljali, je zaželel srečno vožnjo. Novo so vsi navzoči pri domačiji Štefanije in Ludvika Čeha proslavili s pogostitvijo vseh navzočih in se ob druženju veselili velike pridobitve.

Ludvik Kramberger

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh