Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Romanje v Baragove kraje

Objava: 23. 06. 2018 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 02.07.2018 / 13:22

Romanje v Baragove kraje

V nedeljo, 10. junija, smo končali katehetsko leto. Maša v zahvalo zanj je bila še bolj slovesna, ker so s petjem sodelovali vsi navzoči ob spremljavi glasbene skupine.
V nedeljo, 10. junija, smo končali katehetsko leto. Maša v zahvalo zanj je bila še bolj slovesna, ker so s petjem sodelovali vsi navzoči ob spremljavi glasbene skupine. Veroučenci so pripravili prošnje, uvod v očenaš, pozdrav miru in sprave ter zahvale. Župnik je nagovoril starše in med drugim poudaril, naj med počitnicami otroke vodimo po poti vere in naj poskrbimo za duhovno in molitveno življenje otrok, saj so nam otroci izročeni iz Božjih rok. Velika zahvala gre tudi vsem, ki so se trudili s poučevanjem otrok in mladih, naj Bog obilno poplača njihov trud.

Popoldan pa smo se odpravili na kratko romanje v Baragove kraje na Dolenjskem. Obiskali smo Trebnje, kjer je razstava o Baragovem življenju. V Knežji vasi smo si ogledali njegovo rojstno hišo, se ustavili v Dobrniču, kjer je bil krščen, in ob vrnitvi obiskali še znamenito cerkev v Žužemberku. Preživeli smo prijetno popoldne in s tem še bolj podoživeli letošnje šmarnično b...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh