Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Drame, ki jih piše zgodovina

Objava: 18. 08. 2018 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 17.08.2018 / 10:40

Drame, ki jih piše zgodovina

jubitelji dram, predvsem zgodovinskih in kriminalnih, boste prišli na svoj račun avgusta na televizijskem kanalu Epic Drama, kjer bodo predvajane vrhunske zgodovinske nanizanke.

    Ljubitelji dram, predvsem zgodovinskih in kriminalnih, boste prišli na svoj račun avgusta na televizijskem kanalu Epic Drama, kjer bodo predvajane vrhunske zgodovinske nanizanke.

    Ženske iz Bletchleyja
    premierno od nedelje, 26. avgusta, ob 21.00
    Leto 1951. Susan, Millie, Jean in Lucy so se vrnile v povojno domačnost in v svoji skromnosti postavile na stran vlogo, ki so jo odigrale pri zmagi zaveznikov v drugi svetovni vojni. S svojim sijajnim delom v strogo varovanem dvorcu Bletchley Park so pomagale razvozlati kodo, s katero je komunicirala nemška vojska, in s tem pridobiti ključne informacije, ki so pomagale skrajšati vojno. Ko Susan sliši za niz nerešenih umorov v Londonu, to v njej prebudi starega duha iz Bletchleyja. S pomočjo ročno izdelanih diagramov s številkami, datumi, časi in nitmi iz volne, ki povezujejo točke na njenem stenskem zemljevidu, Susan odkrije vedenjski vzorec morilca,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh