Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zahvala misijonarke s. Agate za oratorijsko akcijo 2018

Objava: 06. 10. 2018 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.10.2018 / 12:23

Zahvala misijonarke s. Agate za oratorijsko akcijo 2018

Letošnji animatorji so bili povabljeni, da se pridružijo oratorijski dobrodelni akciji v podporo misijonom, še posebej misijona med južnoameriškimi Indijanci v Amazoniji.


Letošnji animatorji so bili povabljeni, da se pridružijo oratorijski dobrodelni akciji v podporo misijonom, še posebej misijona med južnoameriškimi Indijanci v Amazoniji, kjer deluje salezijanka s. Agata Kociper. Kar nekaj oratorijev se je odzvalo, zato jim gre velika zahvala! Hvaležna pa je tudi s. Agata, ki je oratorijskim animatorjem napisala pismo zahvale. Objavljamo nekaj utrinkov.

Iz sončne in obenem deževne Amazonije na severu Brazilije »poluknem« čez oblake in če nam antena dela, vas poskušam ujeti na internetu. In glej, z velikim veseljem sem vas zasledila, kako pridno misijonsko sejete in žanjete z oratoriji od meseca junija pa do začetka septembra po vsej Sloveniji. S tem sem odkrila utrip slovenskih oratorijev in njihovih navdušenih animatorjev ter mnogih drugih sodelavcev. Iskreno čestitam! Seveda, počitnice so se iztekle in ste spet zagrabili za šolske torbe in se odpravili v šolo. Bodite še naprej pridni in ustvarja...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh