Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Muzikal Nune zapojejo

Objava: 16. 03. 2019 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 13.03.2019 / 13:16

Muzikal Nune zapojejo

Alenka Gotar je s svojimi učenci petja in Trzinskim pevskim zborom pripravila muzikal Nune zapojejo, ki je priredba znanega filma Sister act (Nune pojejo).

Alenka Gotar je s svojimi učenci petja in Trzinskim pevskim zborom pripravila muzikal Nune zapojejo, ki je priredba znanega filma Sister act (Nune pojejo). Prisluhnete mu lahko 23. marca v kulturnem domu v Tržiču. Zabaven muzikal z odlično glasbo je primeren tudi za otroke ob spremstvu staršev.


Večer SKG s skupino Odsev

Letošnja sezona večerov SKG se počasi bliža koncu. Na predzadnjem bo 11. aprila nastopila skupina Odsev. Tako kot običajno se bo večer sodobne krščanske glasbe ob 19.30 začel v dvorani v gradu za cerkvijo Marije Pomočnice na Rakovniku v Ljubljani. Vabljeni ste vsi, ki radi molite s takšno glasbo.


Locopolis – izkušnja antike

V četrtek, 28. marca, se bo Škofja Loka za nekaj ur preoblekla v antiko in postala Locopolis, izmišljena rimska naselbina, v kateri bodo obiskovalci lahko zaživeli po antično. Dogodek pripravljajo dijaki Gimnazije Škofja Loka. Za javnost bo odprt prvi del srečanja (o...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh