Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Domovina ni nekaj zastarelega, ampak ogroženega

Bogomir Štefanič ml.
Za vas piše:
Bogomir Štefanič ml.
Objava: 15. 06. 2019 / 22:00
Čas branja: 10 minut
Nazadnje Posodobljeno: 13.06.2019 / 09:20
Domovina ni nekaj zastarelega, ampak ogroženega

Domovina ni nekaj zastarelega, ampak ogroženega

Iniciativna skupina za molitev in post za domovino pred praznikom državnosti znova pripravlja dan molitve in posta za domovino.

Iniciativna skupina za molitev in post za domovino pred praznikom državnosti znova pripravlja dan molitve in posta za domovino. 24 ur molitve in posta za domovino bo letos v ljubljanski stolnici od torka, 18. junija, od 18.30 do srede, 19. junija, do 18.30, ko bodo slovenski škofje darovali mašo za domovino in se spomnili tudi 30-letnice demokracije v Sloveniji. Molitveni dan pa bo časovno »objemala« devetdnevnica za domovino, ki se bo začela 16. junija in iztekla 24. junija, torej dan pred praznikom. 

V času devetdnevnice bo vsak dan ob 5. uri zjutraj na Radiu Ognjišče molitev rožnega venca, ki bo molivce povezala v živi rožni venec. Pobudniki vabijo župnije, občestva in posameznike, da vsak na svoj način in po svojih močeh sodeluje pri molitvi in postu za slovensko domovino – za spreobrnjenje vsakega od nas in duhovni preporod slovenskega naroda. »V času devetdnevnice in zlasti v 24 urah molitve in posta Bogu skupaj izročimo našo domovino ter z...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh