Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poletno razmišljanje

Za vas piše:
Nataša Gliha Komac
Objava: 24. 08. 2019 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.08.2019 / 10:53

Poletno razmišljanje

Zadnji teden sem že odštevala dneve, kdaj bom lahko zaplavala ter se ob petju škržatov in lahni morski sapi zazrla v daljo in pustila mislim prosto pot.
Zadnji teden sem že odštevala dneve, kdaj bom lahko zaplavala ter se ob petju škržatov in lahni morski sapi zazrla v daljo in pustila mislim prosto pot. Ter v roke vzela dobro knjigo, prebrala nekaj že pred časom izbrane strokovne literature in vsaj zastavila kakšen članek.

A letos se ni popolnoma izšlo in z mano je odromalo tudi neprebrano diplomsko delo. Saj sem zagrizla vanj že pred dvema tednoma, a ker je v njem mrgolelo pravopisnih napak in nenehno prihajalo do vrste vsebinskih nedoslednosti, komentarji niso stekli. Kot že ničkolikokrat sem se vprašala, ali so moja pričakovanja previsoka, kje se je zalomilo. Kandidat mi je v svoji zadnji pošti napisal, da je to čisto zadnja različica, da pa je morda v njej še nekaj manjših slovničnih in vsebinskih napak. Ne vem, ali so se res časi tako spremenili, a zdaj že pred dobrimi 20 leti, ko sem oddajala diplomi, mi niti na misel ni prišlo, da bi svojim mentorjem kaj takega napisala, kaj šele oddala kot končno različico....

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh