Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nova maša Sebastjana Tišlerja

Za vas piše:
Staša Kukovec
Objava: 21. 09. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.09.2019 / 07:26
Nova maša Sebastjana Tišlerja

Nova maša Sebastjana Tišlerja

Na Teznem smo prvič v zgodovini župnije dobili novomašnika, Sebastjana Tišlerja. Slavje je trajalo kar celo leto. Župnija je dihala skupaj z novomašnikom in župnikom Danijelom Lasba­herjem.


Na Teznem smo prvič v zgodovini župnije dobili novomašnika, Sebastjana Tišlerja. Slavje je trajalo kar celo leto. Župnija je dihala skupaj z novomašnikom in župnikom Danijelom Lasba­herjem. Nad vsem pa je bdel ceremonier Gašper. V soboto, 6. julija, smo pred večerno mašo sprejeli novomašnika Sebastjana medse. Pripravili smo kratek kulturni program, s katerim smo ga pozdravili. Nasmeh na njegovem obrazu ni usahnil niti takrat, ko nas je zmočil dež. »To je le žegnana voda!« se je slišalo. Po večerni maši je sledila agape in druženje z novomašnikom, ki je kar žarel.

Prav ta žar smo videli v nedeljo, 7. julija, na dan njegove nove maše. Vsi smo čutili veselje, radost, vero in ljubezen. Odbili so zvonovi in novomašnik Sebastjan je v župnijski cerkvi sv. Cirila in Metoda opravil novo mašo. »Jaz sem s teboj« je geslo, ki si ga je izbral in to navzočnost Gospoda smo lah...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh