Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Odvisnost od ploskanja

Objava: 02. 02. 2019 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 04.02.2019 / 14:50

Odvisnost od ploskanja

V našem življenju niso težava porazi, razočaranja, niti stranpoti, bolj bi rekel, da je vse to za življenje skorajda nujno, potrebno.

4. nedelja med letom
V našem življenju niso težava porazi, razočaranja, niti stranpoti, bolj bi rekel, da je vse to za življenje skorajda nujno, potrebno, nekakšni kažipoti so, veliko več povedjo, kam je treba iti, za kaj se je treba odločiti, kot pa zmage. Veliko večja težava v življenju lahko postane odvisnost od ploskanja, ki smo ji dandanes tako zelo podvrženi. Neprestano naprezanje, da bi bili ljudem všeč, da bi nas torej všečkali, da bi bili opaženi, da bi nam ploskali, ker smo lepi, ker smo dobri, ker smo uspešni, ker smo sposobni. Da bi v njihovih očeh in na odru vsega sveta nekaj pomenili, misleč, da je to tisto, kar nas bo naredilo za vredne in dragocene.

To ni prineslo več truda, da bi postali boljši ljudje, ne, ker pač ne zmoremo čez noč zamenjati kože, ker smo še vedno samo slabotni ljudje iz krvi in mesa, smo spremenili to, da smo si na obraz nadeli samo še več mask, samo še več laži, ki jih moramo vzdrževati pred drugimi. To je problem, ki ga prinaša potr...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh